Algemene voorwaarden van Welikeleads.com

Op de dienstverlening van VDB Offertes gelden de volgende algemene voorwaarden zoals op deze pagina geformuleerd. We hebben geprobeerd de voorwaarden zo helder en duidelijk mogelijk te beschrijven. Heeft u na het lezen van onze voorwaarden nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Definities

  • Welikeleads.com is een handelsnaam van Internet Perfect, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer: 55366325.
  • Partners zijn bedrijven, dienstverleners en/of rechtspersonen die de diensten van Welikeleads.com afnemen.
  • Aanvragers zijn bedrijven/consumenten die gebruik maken van de leadwebsites van Welikeleads.com om zo in contact te komen met bedrijven door hun contactgegevens te overhandigen aan Welikeleads.com.
  • Lead is een aanvraag die binnenkomt via een leadsite van Welikeleads.com en die wordt doorgestuurd naar onze partner(s).

2. Dienstverlening Welikeleads.com

Welikeleads.com heeft meerdere leadsites in beheer waar bedrijven en consumenten hun aanvraag kunnen plaatsen om zo offertes te vergelijken of rechtstreeks in contact te komen met een bedrijf in hun regio. Door het bezoeken van onze leadsites gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

3. Aansprakelijkheid

Welikeleads.com faciliteert tussen vraag en aanbod via online marketing. Nadat wij de lead hebben doorgezet naar onze partner(s) zijn wij niet meer aansprakelijk. Vanaf dat moment dient de aanvrager kennis te nemen van de algemene voorwaarden van onze partner(s). Welikeleads.com adviseert deze zorgvuldig door te nemen.

4. Garanties en aansprakelijkheid

Welikeleads.com heeft een faciliterende rol bij het koppelen van vraag en aanbod via online marketing. Welikeleads.com geeft geen kwaliteitsgranties ten aanzien van de geleverde diensten van onze partner(s). Ook voor eventuele schade zijn wij niet aansprakelijk. Aanvragers zijn zelf verantwoordelijk met welk bedrijf ze een afspraak maken en wie hun opdracht mag uitvoeren. Lees altijd goed de algemene voorwaarden van onze partner(s) alvorens u de opdracht laat uitvoeren.

5. Privacy

Welikeleads.com respecteert uw privacy en wij gebruiken uw gegevens enkel en alleen voor het vergelijken van offertes of het in contact komen met onze partner(s). Welikeleads.com slaat uw gegevens niet op en zal uw gegevens ook nooit verstrekken voor andere marketingdoeleinden.

6. Samenstelling (lead)sites

Ondanks dat de website(s) met de grootst mogelijk zorg zijn gemaakt is het mogelijk dat sommige informatie onjuist of onvolledig is. Hiervoor kunt u ons niet aansprakelijk stellen. We waarderen het enorm als u contact met ons opneemt als er iets is op de website(s) wat onvolledig of onjuist is. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Op deze wijze kunnen we onze dienstverlening blijven optimaliseren.

7. Copyright

Op de (lead)website(s) van Welikeleads.com wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen, content en andere elementen. Geen enkele gebruiker mag zonder schriftelijke toestemming onderdelen van onze website(s) gebruiker of verveelvoudigen. Van onze kant mag u hetzelfde verwachten. Heeft u het gevoel dat wij copyright schenden, laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen.